Nota puternic prăjită a pastei mocha pentru patiserie oferă produselor de patiserie un gust intens, o aromă puternică și o culoare închisă apetisantă.
Avantaje și caracteristici:
Compusul are o etichetă curată. Pasta de arome are această etichetă deoarece nu au fost adăugate aditivi, cu excepția acidului citric.
• Preparat de cafea cu o notă puternic prăjită
• Conține 39% boabe de cafea prăjite intens și măcinate fin
• Foarte economică datorită dozei reduse
Calitate superioară: Stabilă la coacere.
Versatilitate: Produs destinat exclusiv procesării comerciale. Rezistent la coacere. Nu este destinat consumului direct.
Textură și Gust:
• Culoare fiabilă
• Gust distinctiv și calitate constantă
Utilizare: Folosit de profesioniștii în patiserie pentru aromatizarea unei varietăți largi de produse de patiserie, cum ar fi frișcă, umpluturi, aluat de prăjituri, bază de înghețată, etc. La 1000g de compoziție se utilizează max. 50g de pastă.
Ingrediente: Preparat de cafea pentru aromatizarea produselor de patiserie fine și a deserturilor. Ingrediente: ulei vegetal (soia, palmier), 39% cafea prăjită sub formă de pudră, grăsimi din ulei vegetal parțial hidrogenate (palmier).
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
Valoare energetică: 3700/900 kJ/kcal
Carbohidrați: 35.8 g
din care zaharuri: 27.0 g
Fibre: 0.3 g
Sare: 0.05 g
Alcool: 4.7 g
Depozitare: Depozitați la o temperatură de 15-20°C, într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă.