Aroma fină de fistic, cu o notă plăcută de migdală amară, conferă o savoare specială aluaturilor și compozițiilor. Culoarea verde tipică a produsului este deosebit de atrăgătoare în creme, umpluturi și mousse-uri. Este alegerea perfectă inclusiv pentru prepararea ciocolatei Dubai.
Pasta de cofetărie are o formă concentrată, ceea ce permite o utilizare redusă (dozare). Pastele se utilizează în fiecare atelier de cofetărie, asigurând o înaltă calitate a produselor preparate.
Avantaje și caracteristici:
1. Conține colorant.
2. Culoare verde atrăgătoare pentru deserturi.
3. Potrivită pentru o gamă largă de preparate.
Calitate superioară: Pasta de fistic are eticheta „clean”, ceea ce înseamnă că nu conține conservanți, coloranți, amidon modificat sau alte aditivi.
Versatilitate: Este potrivit pentru vegani. Cu ajutorul acestuia poți prepara cu ușurință mousse de fistic, ciocolată Dubai, cremă de unt sau bavarois.
Textură și Gust: Verde intens, cu un finisaj de migdală amară.
Utilizare: Dozaj: 10g:1000g, max 66.6g:1000g. Folosit de profesioniștii în patiserie pentru aromatizarea unei varietăți largi de produse de patiserie, cum ar fi frișcă, umpluturi, aluat de prăjituri, bază de înghețată, etc.
Dozare:
• General: 5–10 g / 1000 g
• Maxim în înghețată: 65 g / 1000 g
• Maxim în produse de cofetărie: 85 g / 1000 g
Ingrediente: componente aromatizante: substante aromatizante, preparat aromatizant, substante aromatizante naturale, alte ingrediente: sirop de glucoza, apa, sirop de zahar invertit, concentrat din suc de morcovi, triacetina, ulei vegetal (floarea soarelui), xantan, propilen glicol, sorbat de potasiu, acid citric, alfa-tocopherol, albastru briliant, FCF.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
• Valoare energetică: 863 kJ / 204 kcal
• Proteine: 0,0 g
• Carbohidrați: 35,9 g (din care zaharuri: 23,2 g)
• Grăsimi: 0,3 g (din care grăsimi saturate: 0,0 g)
• Fibre: 0,4 g
• Sare: 0,0 g
• Alcool: 3,8 g
Depozitare: Depozitați la o temperatură de 15-20°C, într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă.