Sold out
❗În ziua de vineri, 24 ianuarie, NU vom lucra! Comenzile vor fi procesate luni, 27 ianuarie.
Manual cu peste 150 Rețete de Bază pentru Cofetari Profesioniști **Nivel Avansat**
Comandă acum și primești Cartea Tipărită + versiunea Electronică PDF! Livrăm rapid în România și internațional.
199,00 lei TVA inclus
Stoc epuizat
Produsul nu este momentan în stoc, dar lasă-ne email-ul tău și te vom anunța imediat ce revine!
No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.
0
People watching this product now!
Condiții de plată și livrare:
- Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
- Costul livrării prin curier este de 22 RON.
- Poți ridica Gratuit comanda de la sediul nostru din Pitești, jud. Argeș.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.
♥ Valentine's Day...
Detalii produs:
Format |
Carte Tipărită |
---|
📚 Cartea tipărită este livrată prin curier, iar, în plus, primești și versiunea PDF, astfel încât să o ai mereu la îndemână.
Atenție! Majoritatea rețetelor din această Carte sunt de nivel avansat și necesită un anumit grad de cunoștințe în domeniul cofetariei.
Acest Manual tehnologic îți oferă o colecție de circa 150 de rețete esențiale, atât clasice, cât și moderne, toate testate cu succes în producție. Fiecare rețetă este concepută pentru a asigura rezultate profesionale, indiferent de desert. Manualul îți pune la dispoziție soluții eficiente pentru integrarea rapidă a componentelor, cu detalii clare despre ingrediente și tehnici, fie că lucrezi acasă sau într-o cofetărie profesională.
Capitolul 1. Baze Deserturi:
Cochilii de macarons (cu bezea italiană)
Cochilii de macarons (cu bezea franceză)
Aluat opărit pentru eclere și choux (pâte à choux)
Bază Pavlova
Aluat de tarte (Pâte Sablée)
Aluat Foietaj clasic
Aluat pentru croissante
Zefir
Crème brûlée
Capitolul 2. Pandișpanuri/ Blaturi:
2.1. Pandișpanuri sponge pentru torturi de eveniment:
Pandișpan de vanilie
Pandișpan cu cacao
Pandișpan cu ciocolată
Pandișpan de cafea
Pandișpan de fistic
Pandișpan de migdale
Pandișpan de cocos
Pandișpan de portocale
2.2. Pandișpanuri pentru entremet-uri, prăjituri, deserturi individuale:
Pandișpan de vanilie
Pandișpan cu cacao
Pandișpan cu ciocolată
Pandișpan de fistic
Pandișpan Joconde
Pandișpan Dacquoise
Pandișpan Genoise
2.3. Pandișpanuri elastice (pentru rulade):
Pandișpan elastic de vanilie
Pandișpan elastic cu cacao
Pandișpan elastic cu miere
Pandișpan elastic de fistic
2.4. Alte blaturi
Brownie
Pandișpan Red velvet
Foi de Medovik clasic
Foi de Napoleon clasic
Chec de vanilie
Chec de ciocolată cu mere
Chec pufos cu vișine
Cupcakes de vanilie
Cupcakes de ciocolată
Capitolul 3. Creme:
3.1. Creme clasice
Cremă fiartă
Crème Anglaise
Cremă Chantilly
Cremă Diplomat
Cremă mousseline
Crème Brûlée
3.2. Creme asamblare tort
Cremă de brânză
Cremă cu mascarpone și cremă de brânză
Cremă de brânză cu vanilie
Cremă de fistic
Cremă cu smântână fermentată
Cremă de ciocolată cu lapte și brânză
Cremă cu mascarpone și ciocolată albă
Cremă de ciocolată albă și neagră
3.3. Creme exterior tort
Buttercream clasic
Cremă de brânză și unt
Cremă de brânză cu unt și cu cacao
Cremă de brânză cu ciocolată neagră
Cremă de brânză cu ciocolată albă
Ganache clasic de ciocolată albă
Ganache clasic cu ciocolată neagră
Ganache din ciocolată neagră cu zahăr invertit
Ganache Beton cu ciocolată albă
Cremă de bezea elvețiană cu unt
Capitolul 4. Mousse-uri:
Mousse din ciocolată albă
Mousse de ciocolată cu lapte
Mousse de ciocolată neagră
Mousse de vanilie
Mousse de cafea
Mousse Baileys
Mousse de fructe de pădure
Mousse de mango și maracuja
Mousse cu praliné de alune
Mousse de fistic
Mousse de mascarpone
Mousse caramel
Capitolul 5. Ganache-uri:
5.1. Ganache ne-bătut
Ganache de ciocolată albă
Ganache de ciocolată cu lapte
Ganache de ciocolată neagră
Ganache de fistic
Ganache de alune
Ganache cu Baileys
Ganache de cafea
Ganache de fructe
Ganache cu mango și maracuja
5.2. Ganache bătut
Ganache de ciocolată albă
Ganache de ciocolată cu lapte
Ganache de ciocolată neagră
Ganache de vanilie
Ganache de cocos
Ganache de fistic
Ganache de cafea
Ganache cu fructe
Ganache de ciocolată albă cu citrice
Ganache Snickers
Capitolul 6. Inserții:
6.1. Inserții de fructe
Confit
Compote
Jeleu
Marmeladă
Coulis
Curd de lămâie
Namelaka
Cremeux
6.2. Alte inserții și componente:
Caramel sărat
Namelaka de ciocolată albă
Cremeux de ciocolată cu lapte
Namelaka de ciocolată neagră
Frangipane
Inserție de Cheesecake
Capitolul 7. Componente crocante:
Croustillant cu praliné
Streusel de ciocolată
Cramble de ciocolată
Strat de Bezea cu migdale
Crocant cu alune și banane
Capitolul 8. Siropuri:
Sirop 30 Baumé
Sirop de cacao
Sirop de vanilie
Sirop de miere
Sirop de fructe
Sirop cu lapte de cocos
Sirop Baileys și rom
Sirop Amaretto
Capitolul 9. Glazuri:
Glazură neutră (nappage)
Glazură de caramel
Glazură oglindă de ciocolată albă
Glazură oglindă de ciocolată neagră
Glazură oglindă de fructe
Glazură gourmet cu ciocolată albă
Glazură gourmet pe bază de ciocolată cu lapte
Glazură "Drip" de ciocolată albă
Glazură "Drip" de ciocolată neagră
Glazură "Drip" cu cacao
Capitolul 10. Bezea:
Bezea italiană
Bezea franțuzească
Bezea elvețiană
Capitolul 11. Alte semipreparate și componente:
Sirop de glucoză
Zahăr invertit
Marțipan
Royal icing
Izomalt
Amestec pentru efect velvet
Praliné (alune de pădure și migdale)
Pastă de migdale
Pastă de fistic
Atenție! Majoritatea rețetelor din această Carte sunt de nivel avansat și necesită un anumit grad de cunoștințe în domeniul cofetariei.
Acest Manual tehnologic îți oferă o colecție de circa 150 de rețete esențiale, atât clasice, cât și moderne, toate testate cu succes în producție. Fiecare rețetă este concepută pentru a asigura rezultate profesionale, indiferent de desert. Manualul îți pune la dispoziție soluții eficiente pentru integrarea rapidă a componentelor, cu detalii clare despre ingrediente și tehnici, fie că lucrezi acasă sau într-o cofetărie profesională.
Capitolul 1. Baze Deserturi:
Cochilii de macarons (cu bezea italiană)
Cochilii de macarons (cu bezea franceză)
Aluat opărit pentru eclere și choux (pâte à choux)
Bază Pavlova
Aluat de tarte (Pâte Sablée)
Aluat Foietaj clasic
Aluat pentru croissante
Zefir
Crème brûlée
Capitolul 2. Pandișpanuri/ Blaturi:
2.1. Pandișpanuri sponge pentru torturi de eveniment:
Pandișpan de vanilie
Pandișpan cu cacao
Pandișpan cu ciocolată
Pandișpan de cafea
Pandișpan de fistic
Pandișpan de migdale
Pandișpan de cocos
Pandișpan de portocale
2.2. Pandișpanuri pentru entremet-uri, prăjituri, deserturi individuale:
Pandișpan de vanilie
Pandișpan cu cacao
Pandișpan cu ciocolată
Pandișpan de fistic
Pandișpan Joconde
Pandișpan Dacquoise
Pandișpan Genoise
2.3. Pandișpanuri elastice (pentru rulade):
Pandișpan elastic de vanilie
Pandișpan elastic cu cacao
Pandișpan elastic cu miere
Pandișpan elastic de fistic
2.4. Alte blaturi
Brownie
Pandișpan Red velvet
Foi de Medovik clasic
Foi de Napoleon clasic
Chec de vanilie
Chec de ciocolată cu mere
Chec pufos cu vișine
Cupcakes de vanilie
Cupcakes de ciocolată
Capitolul 3. Creme:
3.1. Creme clasice
Cremă fiartă
Crème Anglaise
Cremă Chantilly
Cremă Diplomat
Cremă mousseline
Crème Brûlée
3.2. Creme asamblare tort
Cremă de brânză
Cremă cu mascarpone și cremă de brânză
Cremă de brânză cu vanilie
Cremă de fistic
Cremă cu smântână fermentată
Cremă de ciocolată cu lapte și brânză
Cremă cu mascarpone și ciocolată albă
Cremă de ciocolată albă și neagră
3.3. Creme exterior tort
Buttercream clasic
Cremă de brânză și unt
Cremă de brânză cu unt și cu cacao
Cremă de brânză cu ciocolată neagră
Cremă de brânză cu ciocolată albă
Ganache clasic de ciocolată albă
Ganache clasic cu ciocolată neagră
Ganache din ciocolată neagră cu zahăr invertit
Ganache Beton cu ciocolată albă
Cremă de bezea elvețiană cu unt
Capitolul 4. Mousse-uri:
Mousse din ciocolată albă
Mousse de ciocolată cu lapte
Mousse de ciocolată neagră
Mousse de vanilie
Mousse de cafea
Mousse Baileys
Mousse de fructe de pădure
Mousse de mango și maracuja
Mousse cu praliné de alune
Mousse de fistic
Mousse de mascarpone
Mousse caramel
Capitolul 5. Ganache-uri:
5.1. Ganache ne-bătut
Ganache de ciocolată albă
Ganache de ciocolată cu lapte
Ganache de ciocolată neagră
Ganache de fistic
Ganache de alune
Ganache cu Baileys
Ganache de cafea
Ganache de fructe
Ganache cu mango și maracuja
5.2. Ganache bătut
Ganache de ciocolată albă
Ganache de ciocolată cu lapte
Ganache de ciocolată neagră
Ganache de vanilie
Ganache de cocos
Ganache de fistic
Ganache de cafea
Ganache cu fructe
Ganache de ciocolată albă cu citrice
Ganache Snickers
Capitolul 6. Inserții:
6.1. Inserții de fructe
Confit
Compote
Jeleu
Marmeladă
Coulis
Curd de lămâie
Namelaka
Cremeux
6.2. Alte inserții și componente:
Caramel sărat
Namelaka de ciocolată albă
Cremeux de ciocolată cu lapte
Namelaka de ciocolată neagră
Frangipane
Inserție de Cheesecake
Capitolul 7. Componente crocante:
Croustillant cu praliné
Streusel de ciocolată
Cramble de ciocolată
Strat de Bezea cu migdale
Crocant cu alune și banane
Capitolul 8. Siropuri:
Sirop 30 Baumé
Sirop de cacao
Sirop de vanilie
Sirop de miere
Sirop de fructe
Sirop cu lapte de cocos
Sirop Baileys și rom
Sirop Amaretto
Capitolul 9. Glazuri:
Glazură neutră (nappage)
Glazură de caramel
Glazură oglindă de ciocolată albă
Glazură oglindă de ciocolată neagră
Glazură oglindă de fructe
Glazură gourmet cu ciocolată albă
Glazură gourmet pe bază de ciocolată cu lapte
Glazură "Drip" de ciocolată albă
Glazură "Drip" de ciocolată neagră
Glazură "Drip" cu cacao
Capitolul 10. Bezea:
Bezea italiană
Bezea franțuzească
Bezea elvețiană
Capitolul 11. Alte semipreparate și componente:
Sirop de glucoză
Zahăr invertit
Marțipan
Royal icing
Izomalt
Amestec pentru efect velvet
Praliné (alune de pădure și migdale)
Pastă de migdale
Pastă de fistic
La mare căutare:
REDUCERI...
↓ Toate Categoriile:
- ACASĂ
- Valentine’s Day
- Coloranți Alimentari
- Ingrediente și Materii Prime
- Făină (grâu, migdale, fistic, alune)
- Ciocolată, Compound și Surogat
- Cacao pudră și unt de cacao
- Coloranți alimentari
- Frișcă și lactate
- Nuci, semințe, vanilie, fructe uscate
- Paste de nuci. Praline
- Piureuri de fructe, compoturi
- Premixuri, mixuri
- Glazuri, creme, umpluturi
- Pastă de zahăr, fondant, icing
- Esențe, arome, condimente
- Glucoză, izomalt, alte produse de zahăr
- Stabilizatori, Amelioratori, aditivi alimentari
- Semipreparate. Blaturi, coji
- x Alte ingrediente
- Ustensile, Consumabile și Accesorii
- Tăvi de copt, inele și rame
- Mulaje, Forme și Molduri din silicon
- Forme, matricii din policarbonat și plastic
- Covorașe din teflon, silicon
- Raclete, spatule, teluri
- Platouri rotative
- Cuțite profesionale
- Sucitor. Alte ustensile aluat
- Duiuri și posuri. Decupatoare
- Oale, tigăi
- Veselă decorativă
- Acetat, folie, hârtie de copt
- Șabloane
- Seturi ustensile decor
- Toppere necomestibile
- Termometre, cântare, alte instrumente
- Machete/Nivele false/Sisteme etajare
- Discuri/Platouri/Ambalaje
- Coloranți, aur alimentar, carioci
- Totul pentru candy bar
- Ustensile și accesorii diverse
- Utilaje și Electrocasnice
- Ambalare, Prezentare, Transportare
- Totul pentru Decorare
- Figurine de zahăr & flori
- Pastă de zahăr și seturi modelare
- Perle, sprinkles, confetti
- Coloranți alimentari și carioci
- Aur/Argint alimentar
- Toppere și Lumânări
- Turte dulci
- Foi de zahăr, vafă, orez
- Izomalt
- Spray velvet, Drip
- Imagini comestibile
- Șablon tort cifră decorare
- Duiuri, decupatoare, alte accesorii
- Cărți de Cofetărie și Gătit
- REDUCERI