Este un surogat (glazură de cofetărie) de înaltă calitate, cu un luciu strălucitor, cu un gust și aromă cât mai apropiate de ciocolata naturală, disponibilă sub formă de calete.
Utilizare: Este perfectă pentru acoperirea produselor de patiserie, pentru realizarea figurilor din ciocolată, modelarea decorațiunilor volumetrice din ciocolată și decorarea torturilor, prăjiturilor, deserturilor, biscuiților, bezelei și produselor de patiserie.
Avantaje:
- Glazura este simplă și ușor de utilizat;
- Nu necesită temperare;
- Are caracteristici organoleptice ridicate;
- Este rezistentă la oxidare;
- Se răcește rapid;
- Asigură o păstrare îndelungată a produsului finit.
Ingrediente: zahăr, grăsime din sâmburi de palmier total hidrogenate, pudră de cacao degresată (16%), emulsifiant (lecitină), aromă (vanilină).
Valori nutriționale (estimative – per 100 g):
-
Valoare energetică: 2300 kJ / 550 kcal
-
Grăsimi: 34 g
-
din care acizi grași saturați: 31 g
-
-
Carbohidrați: 56 g
-
din care zaharuri: 54 g
-
-
Proteine: 1,5 g
-
Sare: 0,02 g
Alergeni:
-
Poate conține: lapte, fructe cu coajă lemnoasă (nuci, alune etc.)