Joi, 1 mai, nu avem activitate. Reluăm programul normal în data de 2 mai.
 

Ciocolată Albă cu Caramel, cacao 30.4%, 2,5kg, Callebaut

BARRY CALLEBAUT Ciocolata alba cu caramel, cacao 30.4%, punga 2.5 kg,

319,00 lei TVA inclus

În stoc

0 People watching this product now!

Condiții de plată și livrare:

  • Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
  • Costul Livrării pe teritoriul României este de 22 RON.
  • Costul Livrării către alte țări depinde de destinație. Îl poți verifica la finalizarea comenzii sau ne poți lăsa un mesaj
  • Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.

Detalii produs:

Marcă

Barry Callebaut

Greutate

2,5 kg

Tip ciocolată

Ciocolată Veritabilă

Procent %

30,4%

Profesional/ Uz casnic

Potrivit pentru ambele

Aromă/ Gust

Caramel

Ciocolată albă cu caramel și gust intens, dar foarte bine echilibrat, cu note bogate de toffee, unt, frișcă și o picătură de sare incitantă.

Ingrediente: Unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, zahăr din lapte (lactoza), zer praf (lapte), lapte praf degresat, zahăr caramelizat 2%, emulsificator – lecitina de soia (E322), aromă naturală de vanilie.

Valoare energetică pentru 100g de produs: 571 kcal

Valori nutriționale (medii pe 100g/produs):

  • Grăsimi: 37,1 g (din care acizi grași saturați: 22,5 g)
  • Carbohidrați: 50,8 g (din care zaharuri: 50,3 g)
  • Proteine: 8 g
  • Fibre: 0 g
  • Sare: 0,51 g

Alergeni: Soia, poate conține urme de lapte.

Depozitare: Se păstrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și la o temperatură de 12 – 20°C. După fiecare utilizare, păstrați ambalajul închis.

Fluiditate (picături): 3

Tip produs: Ciocolată veritabilă

Total grăsime (%): 37,1%

Conținut minim de cacao (%): 30,4%

Conținut minim de lapte (%): 28,3%

Forma de prezentare: Dropsuri

Unt de cacao (%): 30,4%

Mod de ambalare: Pungă

LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:

La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei. Acest fenomen se numește „înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.

De asemenea, dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele, iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.

La mare căutare:

REDUCERI...

Produse Noi..

Vizualizate recent:​

Toate Categoriile: