-10%Sold out
Cuvertură premium cu aspect și gust de ciocolată albă.
Temperatura de topire la circa 34-38 °C. Special concepută pentru realizarea bomboanelor prin turnare sau prin acoperire. Solidificare rapidă, potrivită pentru toate variantele de producție. Calitatea și prețul o recomandă pentru realizarea bomboanelor de ciocolată de calitate deosebită.
Utilizare recomandată: praline, ganaj, creme, decorări, prăjituri
Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală total hidrogenată din sâmbure palmier, lapte praf min. 25%, zer praf, emulgifiant: E322 lecitină, emulgifiant: E476 max 0,2%, arome alimentare, sare.
Alergeni: soia, lapte și derivate
Poate conține urme de arahide, alune, lupin și derivate
Valori nutriționale medii per 100 g:
-
Valoare energetică: ~2360 kJ / 565 kcal
-
Grăsimi: ~37 g
• din care acizi grași saturați: ~32 g -
Carbohidrați: ~55 g
• din care zaharuri: ~54 g -
Proteine: ~4 g
-
Sare: ~0,25 g
Condiții de depozitare: 15-18 °C, ferit de lumină și umiditate