-17%Sold out
Cuvertură cu aspect și gust de ciocolată cu lapte, calitativă.
Temperatura de topire la circa 34-38 °C. Special concepută pentru liniile de glazurare a biscuiților și napolitanelor sau glazurarea produselor de cofetărie. Solidificare rapidă, potrivită pentru toate variantele de producție, inclusiv liniile automate cu performanță ridicată. Calitatea și prețul o recomandă pentru realizarea unor produse pretențioase.
Utilizare recomandată: praline, ganaj, creme, decorări, prăjituri
Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală total hidrogenată din sâmbure palmier, cacao min. 6,5 %, lapte praf min. 6,5 %, zer praf, emulgator: E322 lecitină, emulgatori: E476 max 0,2 %, aromă alimentară, sare.
Alergeni: soia, lapte și derivate
Poate conține urme de arahide, alune, lupin și derivate
Valori nutriționale medii per 100 g:
-
Valoare energetică: ~2350 kJ / 560 kcal
-
Grăsimi: ~35 g
• din care acizi grași saturați: ~30 g -
Carbohidrați: ~58 g
• din care zaharuri: ~55 g -
Proteine: ~3 g
-
Sare: ~0,2 g
Condiții de depozitare: 15-18 °C, ferit de lumină și umiditate