Produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut.
Este o ciocolată dark couverture cu un profil intens de cacao și cu note subtile de ierburi și arome fructoase.
Obținută din boabe de cacao din vestul Africii, în principal varietatea Forastero.
Are fluiditate scăzută de 2 picături.
Se potrivește perfect cu: Vanilie, Ginger Bread, Curry, Rozmarin, Cireșe negre, Mure, Marron/Castan, Miere, Alune de pădure, Ceai Earl Grey, Pâine.
Se folosește cu succes în ganache-urile (ganasurile) de cofetărie și patiserie, mousse, umpluturi.
Livrarea Ciocolatei Vara:
La temperaturi de peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei. Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea, dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele, iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.