Crema tartinabilă de ciocolată belgiană albă cu caramel. Este delicioasă și are un gust intens.
Se folosește pentru umplut eclere, choux, croissante, macarons, torturi, produse de patiserie/cofetărie, prăjituri, numai după coacere. Se poate adăuga în alte creme pentru a le îmbogăți savoarea.
Se poate folosi și ca topping sau glazură pentru a conferi un aspect strălucitor.
Este gata de folosit la temperatura camerei.
Este stabilă la congelare și își păstrează cremozitatea.
• Ingrediente: zahăr, grăsimi vegetale (floarea soarelui, măsline), lapte praf integral, lapte praf degresat, 8% ciocolată albă cu caramel (unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, lactoză, pudră de zer, lapte praf degresat, 2% sirop de zahăr caramelizat, emulgator: lecitina de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie, sare), pudră de zer, emulgator: lecitina de soia.
• Alergeni: conține lapte. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.
• Galeată: 5 kg
• A se păstra la loc uscat, răcoros (+15 / +20°C), ventilat și lipsit de lumină.
• În cazul separării parțiale a grăsimilor, pe perioada păstrării, se amestecă bine crema pentru a reveni la textura originală. Temperaturile scăzute pot duce la cristalizarea grăsimilor; se încălzește ușor crema și se amestecă pentru a o readuce la consistența perfectă.
• Producător: Barry Callebaut, Belgia