Callebaut Crema este o gamă de umpluturi de ciocolată, pentru produse de copt și patiserie, care poate fi folosită și ca topping.
Fiecare aromă este făcută din ciocolată Callebaut reală, premium, oferind un gust bogat și indulgent, care poate fi asociat cu o mulțime de alte arome și texteuri.
Cum pot folosi acest Callebaut Crema W2?
- Dacă îți place ciocolata albă Callebaut W2, o vei adora sub formă de cremă.
- Crema W2 este groasă și cremoasă, dar poate fi stors printr-o pungă cu control și ușurință.
- Pur și simplu umplești punga, direct din cadă, injectezi-o în patiserie/coace și termini cu decorațiunile aleese!
Dacă utilizezi acest W2 ca topping, îți recomandăm să încerci bucățile de ciocolată cu capșuni Mona Lisa sau ciocolata neagră, de aceleași marcă, pentru un joc izbitor cu culorile.
Care este cel mai bun mod de a păstra Callebaut Cremas?
- Callebaut recomandă ca Cremele lor să fie păstrate la temperatura camerei (15-20 grade Celsius). Poți găsi specificațiile produsului în partea de sus a acestei pagini.
- Temperaturile mai ridicate pot duce la separarea fazei lichide (grăsimilor) a produsului, rezultând un strat de grăsime pe suprafața produsului. În acest caz, amestecă produsul și ar trebui să revină la consistența corectă.
- Dacă este păstrat la temperaturi mai scăzute, grăsimea prezentă în articole se poate cristaliza în bucăți mici. Când sunt reduse la temperatura corectă și amestecate ușor, aceste bulgări de grăsime ar trebui să se topească și să dispară.
Cantitate netă: 5 kg
Ingrediente: unt de cacao, zahăr, lapte sau lapte praf, aromă de vanilie.
Valoare energetică pentru 100g de produs: 569 kcal
Valori nutriționale:
- pentru 100g produs: grăsimi: 35,8 g (din care acizi grași saturați: 22,7 g), carbohidrați: 55,4 g (din care zaharuri: 55 g), proteine: 6 g, Sare: 0,1 g