❗În ziua de vineri, 24 ianuarie, NU vom lucra! Comenzile vor fi procesate luni, 27 ianuarie.
Ghana Ciocolată cu lapte Callebaut, 40% cacao, 1 kg
BARRY CALLEBAUT CACAO BARRY GHANA Ciocolata lapte, cacao 40.5%, punga 1kg
139,00 lei TVA inclus
În stoc
0
People watching this product now!
Condiții de plată și livrare:
- Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
- Costul livrării prin curier este de 22 RON.
- Poți ridica Gratuit comanda de la sediul nostru din Pitești, jud. Argeș.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.
♥ Valentine's Day...
Detalii produs:
Marcă |
Barry Callebaut |
---|---|
Greutate |
1 kg |
Tip ciocolată |
Ciocolată Veritabilă |
Procent % |
40% |
Profesional/ Uz casnic |
Potrivit pentru ambele |
Această ciocolată cu lapte pentru temperare, originară din Ghana, dezvăluie arome fantastice de fructe roșii și castane, accentuate de note intense de cacao și biscuiți. Surprinde-ți oaspeții incorporând această aromă unică în praline, bomboane, tablete de ciocolată sau alte rețete cu ciocolată. Continuă să te diferențiezi cu această ciocolată specială și delicioasă de la brandul Callebaut.
Compoziția ciocolatei
•Cacao: 40,5% (din care 32% unt de cacao și 7% cacao degresată).
•Lapte: 20% (din care 5% grăsimi din lapte și 14% lapte degresat).
•Grăsimi: 39% (din care 32% unt de cacao și 5% grăsimi din lapte).
Cacao Barry face parte din Callebaut. Produsele din gama Cacao Barry includ ciocolate provenite din anumite țări specifice, fiecare având o aromă distinctă. Atunci când cacaoa din ciocolată provine dintr-o singură țară, aceasta este denumită „origin”. Dacă ciocolata este produsă din cacao provenită din mai multe țări, este denumită „blend”.
Produsele din ciocolată Callebaut sunt selectate de ciocolatieri, cofetari și patiseri profesioniști din întreaga lume. În inima ciocolatei belgiene, cele mai gustoase ciocolate sunt produse de peste 100 de ani. Picăturile de ciocolată (callets) Callebaut sunt realizate 100% din ciocolată în cea mai pură formă, denumită ciocolată pentru temperare (couverture). Datorită formei lor de picături, acestea se topesc foarte rapid și ușor și pot fi, de exemplu, presărate în ciocolata topită pentru o precristalizare optimă.
Callets Callebaut sunt disponibile în diverse arome, pot fi utilizate pentru multe scopuri diferite și sunt foarte practice.
Belgian Chocolate™ este realizată din cacao 100% sustenabilă.
Specificații
•Conținut: 1 kg
•Țara de origine: Ghana
Compoziția ciocolatei
•Cacao: 40,5% (din care 32% unt de cacao și 7% cacao degresată).
•Lapte: 20% (din care 5% grăsimi din lapte și 14% lapte degresat).
•Grăsimi: 39% (din care 32% unt de cacao și 5% grăsimi din lapte).
Cacao Barry face parte din Callebaut. Produsele din gama Cacao Barry includ ciocolate provenite din anumite țări specifice, fiecare având o aromă distinctă. Atunci când cacaoa din ciocolată provine dintr-o singură țară, aceasta este denumită „origin”. Dacă ciocolata este produsă din cacao provenită din mai multe țări, este denumită „blend”.
Produsele din ciocolată Callebaut sunt selectate de ciocolatieri, cofetari și patiseri profesioniști din întreaga lume. În inima ciocolatei belgiene, cele mai gustoase ciocolate sunt produse de peste 100 de ani. Picăturile de ciocolată (callets) Callebaut sunt realizate 100% din ciocolată în cea mai pură formă, denumită ciocolată pentru temperare (couverture). Datorită formei lor de picături, acestea se topesc foarte rapid și ușor și pot fi, de exemplu, presărate în ciocolata topită pentru o precristalizare optimă.
Callets Callebaut sunt disponibile în diverse arome, pot fi utilizate pentru multe scopuri diferite și sunt foarte practice.
Belgian Chocolate™ este realizată din cacao 100% sustenabilă.
Specificații
•Conținut: 1 kg
•Țara de origine: Ghana
La mare căutare:
REDUCERI...
↓ Toate Categoriile:
- ACASĂ
- Valentine’s Day
- Coloranți Alimentari
- Ingrediente și Materii Prime
- Făină (grâu, migdale, fistic, alune)
- Ciocolată, Compound și Surogat
- Cacao pudră și unt de cacao
- Coloranți alimentari
- Frișcă și lactate
- Nuci, semințe, vanilie, fructe uscate
- Paste de nuci. Praline
- Piureuri de fructe, compoturi
- Premixuri, mixuri
- Glazuri, creme, umpluturi
- Pastă de zahăr, fondant, icing
- Esențe, arome, condimente
- Glucoză, izomalt, alte produse de zahăr
- Stabilizatori, Amelioratori, aditivi alimentari
- Semipreparate. Blaturi, coji
- x Alte ingrediente
- Ustensile, Consumabile și Accesorii
- Tăvi de copt, inele și rame
- Mulaje, Forme și Molduri din silicon
- Forme, matricii din policarbonat și plastic
- Covorașe din teflon, silicon
- Raclete, spatule, teluri
- Platouri rotative
- Cuțite profesionale
- Sucitor. Alte ustensile aluat
- Duiuri și posuri. Decupatoare
- Oale, tigăi
- Veselă decorativă
- Acetat, folie, hârtie de copt
- Șabloane
- Seturi ustensile decor
- Toppere necomestibile
- Termometre, cântare, alte instrumente
- Machete/Nivele false/Sisteme etajare
- Discuri/Platouri/Ambalaje
- Coloranți, aur alimentar, carioci
- Totul pentru candy bar
- Ustensile și accesorii diverse
- Utilaje și Electrocasnice
- Ambalare, Prezentare, Transportare
- Totul pentru Decorare
- Figurine de zahăr & flori
- Pastă de zahăr și seturi modelare
- Perle, sprinkles, confetti
- Coloranți alimentari și carioci
- Aur/Argint alimentar
- Toppere și Lumânări
- Turte dulci
- Foi de zahăr, vafă, orez
- Izomalt
- Spray velvet, Drip
- Imagini comestibile
- Șablon tort cifră decorare
- Duiuri, decupatoare, alte accesorii
- Cărți de Cofetărie și Gătit
- REDUCERI