Nu există o modalitate mai eficientă de a glazura prăjiturile cu cremă și vanilie. Glazura rece transparentă nu este doar ușor de utilizat, ci este potrivită și pentru vegani.
Avantaje și caracteristici:
• Glazură rece gata de utilizare, direct din găleată
• Gust neutru, transparent și clar
• Ideal pentru glazurarea prăjiturilor cu cremă și vanilie
Conține alergeni: lapte și fructe cu coajă.
Versatilitate: Se utilizează adese pe prăjituri cu cremă și vanilie, asigurând un finisaj profesional și un aspect impecabil, fără a afecta gustul desertului. O altă alternativă unde îl puteți utiliza este decorul cu fructe de pe tort, prăjituri etc.
Textură și Gust: Fără gust, transparent.
Utilizare: Desfaceți capacul și procesați direct. Se aplică pe desert.
Ingrediente: Sirop de glucoză, zahăr, apă, umectant (glicerină), agent de gelifiere (pectine), acidifiant (acid citric), regulator de aciditate (citrat de sodiu), agent antispumant (mono- și digliceride ale acizilor grași alimentari), aromă.
Valori nutriționale pentru 100g de produs: Valoare energetică: 992 kJ / 233 kcal. Carbohidrați: 58,1 g din care zaharuri: 50,0 g. Proteine: 0,1 g. Sare: 0,30 g
Depozitare: Depozitați la o temperatură de 15-20°C, într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă.