O glazură flexibilă care poate fi utilizată pentru decorarea și/sau acoperirea produselor de patiserie, panificație și a altor produse individuale. Se aplică atunci când un produs este procesat prin congelator sau frigider.
Avantaje și caracteristici:
• Potrivită pentru congelare
• Luciu optim
• Aderență completă la produs
• Rezistentă la îngheț
• Fără AZO
Avantajul flexibilității sale neutre este că poți adăuga propriile culori și arome.
Calitate superioară: Nu se întărește complet. Rămâne flexibilă, astfel încât nu se desprinde de pe suprafața produsului. După decongelare, nu se formează condens pe glazură.
Versatilitate: Această glazură este un strat flexibil utilizat pentru decorarea și/sau acoperirea produselor de patiserie. De asemenea, este foarte potrivit pentru utilizare într-o fântână de ciocolată.
Textură și Gust: Gust Neutru și textură flexibilă.
Utilizare: Topiți la o temperatură de aproximativ 50°C. În funcție de grosimea dorită, prelucrați la temperatura camerei de 25-35°C. După acoperire/decorare, răciți produsele.
Ingrediente: Zahăr, Grăsime vegetală (Palmier), Ulei vegetal (Cocos), Lactoză (LAPTE), Pudră de zer (LAPTE), Emulsificatori (E322 (SOIA), E492), Aromă naturală de vanilie.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
valoare energetică: 2430 KJ / 581 kcal,
Grăsimi: 37 g, din care acizi grași saturați: 28 g,
Carbohidrați: 61 g, din care zaharuri: 61 g,
Proteine: 1 g,
Sare: 0,16 g.
Alergeni prezenți în produs:
-
Lapte (lactoză)
-
Soia (lecitină – E322)
Depozitare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat.