Este o glazură flexibilă pentru decorarea și/sau acoperirea produselor de patiserie, panificație și a produselor individuale. Aceasta se aplică atunci când un produs este procesat prin congelator sau răcitor.
Avantaje și caracteristici:
• Potrivit pentru congelare
• Luciu optim
• Aderență completă la produs
• Rezistent la congelare
• Fără AZO
Calitate superioară: Nu se întărește complet. Rămâne flexibilă, astfel încât nu se desprinde de pe produs. După decongelarea produsului, pe glazură nu se formează condens.
Utilizare: Topiți la o temperatură de aproximativ 50°C. În funcție de grosimea stratului dorit, procesați la o temperatură de 25-35°C. Răciți produsul după acoperire/decorare.
Ingrediente: Zahăr, Grăsime vegetală (Palmier), Ulei vegetal (Nucă de cocos), Lactoză (LAPTE), Pudră de zer (LAPTE), Cazeinat de sodiu (LAPTE), Emulgatori (E492, E322 (SOIA)), Aromă naturală de lămâie, Aromă, Colorant (E160a).
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
-
Valoare energetică: ~2436 kJ / 584 kcal
-
Grăsimi: ~38 g
• din care acizi grași saturați: ~28 g -
Carbohidrați: ~58 g
• din care zaharuri: ~58 g -
Proteine: ~2 g
-
Sare: ~0,19 g
Alergeni:
-
Lapte (lactoză, pudră de zer, cazeinat de sodiu)
-
Soia (lecitină din soia – E322)
Depozitare: Recomandare de depozitare: păstrați la o temperatură cuprinsă între 15-20°C, într-un loc răcoros și uscat, ferit de umiditate.