ChocO shine Dark este o glazura de ciocolata veritabila neagra, avand in compozitie 41% ciocolata neagra belgiana, preparata pe baza unei retete traditionale.
Ideala pentru glasarea si acoperirea torturilor, fiind o glazură oglindă cu ciocolata, cu un gust senzational.
Extrem de usor de folosit, glazura se incalzeste usor, max 35°C, apoi se intinde pe produs, creand acea crusta de ciocolata lucioasa si usor de taiat.
Este indicat a se aplica pe produsul refrigerat, diferenta de temperatura intre produs si glazura ChocO shine creand acel efect de stralucire extraordinar.
Nu se usuca in timp. Ideala pentru produse ce urmeaza a fi servite in 48 de ore.
Mod de utilizare a Glazurii Choco Shine:
- Incalziti la microunde la max 600W
- scoateti cu regularitate vasul si amestecati pentru a preveni arderea. Max 45°C
- Turnati glazura peste produsele inghetate sau prajituri.
- TIP: Pentru a obtine o glazura fina, amestecati cu 5% apa.
Ingrediente: ciocolata (masa de cacao, zahar), sirop de glucoza, apa, stabilizator: sorbitol, umidifiant:E422, Lapte condensat indulcit (Lapte integral, zahar), agent gelifiere: pectina standardizata cu zahar, aroma naturala de vanilie, conservant: E200