Pasta de zahar gata preparata, realizata special pentru modelare, avand o plaja larga de utilizare.
Culoare: Alb.
Cantitate si Ambalaj: Cantitate 700 gr, in Cutie de carton.
Caracteristici:
- Datorita formulei speciale, avand la baza unt de cacao, este ideala atat pentru realizarea de decoruri cat si pentru acoperirea produselor de cofetarie.
- Nu contine Ulei de Palmier sau alte grasimi hidrogenate si nici Organisme Modificate Genetic.
- Perfecta consistenta si elasticitatea produsului, conferita de continutul de unt de cacao, recomanda acest produs pentru multiple utilizari: Flori din pasta de zahar, Subiecte sau Figurine 3D, realizate manual; Decoruri realizate cu mulaje din silicon sau decupatoare.
- Este optima si pentru acoperirea produselor, datorita excelentei rezistente la umiditate.
- Avand un grad ridicat de elasticitate, poate fi intinsa in strat foarte subtire.
- Are gust si aroma deosebite, de ciocolata alba.
Utilizare:
- Pasta are consistenta ideala pentru a putea fi folosita imediat, insa pentru modelarea cu usurinta este necesara o prealabila pregatire a acesteia.
- Extrageti din pachet cantitatea dorita si framantati usor, manual sau cu un mixer planetar (cu carligul sau paleta) la viteza mica, un timp suficient pentru a inmuia pasta.
- Ca alternativa, incalziti pasta cu atentie sporita, intr-un cuptor cu microunde, la putere mica, timp de cateva secunde, pana cand obtineti consistenta dorita.
- Inchideti cu grija ambalajul, dupa fiecare utilizare!
Acoperirea torturilor sau altor produse:
- Intindeti pasta la grosimea dorita.
- Daca este necesar, puteti presara pe masa de lucru un strat fin de amidon sau zahar pudra.
- La imbracarea produselor veti acorda atentie sporita la buna fixare a pastei pe toate suprafetele produsului.
Colorarea pastei Aceasta poate fi colorata:
- in masa, utilizand coloranti alimentari de tip gel;
- prin aplicarea cu pensula, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari pudra sau gel, in stare solida sau diluati cu putin alcool alimentar, apa sau ulei (fuctie de tipul colorantului);
- prin aplicarea cu aerograful, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari lichizi, hidrosolubili sau liposolubili.
Mod de pastrare: In locuri uscate si racoroase (max. 20°C), in ambalajul original sau in pungi din folie groasa (cu bariera la lumina si aer), ermetic inchise, din care se va elimina aerul; numai astfel pasta isi va pastra caracteristicile organoleptice.
Ingrediente: Zahar, sirop de glucoza, apa, unt de cacao, ulei de floarea soarelui, amidon de porumb, agenti de ingrosare: E466, E415, corrector de aciditate: E330, conservant: E202, aroma: vanilina. Nu contine OMG. Poate contine urme de lapte si fructe uscate.