Pasta de zahar gata preparata, realizata special pentru modelare, avand o plaja larga de utilizare.
Culoare: Albastru. Nuanta pastei a fost realizata prin utilizarea colorantilor de extractie naturala.
Cantitate si Ambalaj: Cantitate 100 gr; Pachet, Folie Polipropilena.
Caracteristici:
Datorita formulei speciale, avand la baza unt de cacao, este ideala atat pentru realizarea de decoruri cat si pentru acoperirea produselor de cofetarie.
Nu contine Ulei de Palmier sau alte grasimi hidrogenate si nici Organisme Modificate Genetic.
Perfecta consistenta si elasticitatea produsului, conferita de continutul de unt de cacao, recomanda acest produs pentru multiple utilizari:
Flori din pasta de zahar, Subiecte sau Figurine 3D, realizate manual; Decoruri realizate cu mulaje din silicon sau decupatoare.
Este optima si pentru acoperirea produselor, datorita excelentei rezistente la umiditate. Avand un grad ridicat de elasticitate, poate fi intinsa in strat foarte subtire.
Are gust si aroma deosebite, de ciocolata alba.
Utilizare:Pasta are consistenta ideala pentru a putea fi folosita imediat, insa pentru modelarea cu usurinta este necesara o prealabila pregatire a acesteia. Extrageti din pachet cantitatea dorita si framantati usor, manual sau cu un mixer planetar (cu carligul sau paleta) la viteza mica, un timp suficient pentru a inmuia pasta. Ca alternativa, incalziti pasta cu atentie sporita, intr-un cuptor cu microunde, la putere mica, timp de cateva secunde, pana cand obtineti consistenta dorita. Inchideti cu grija ambalajul, dupa fiecare utilizare! Acoperirea torturilor sau altor produse: Intindeti pasta la grosimea dorita. Daca este necesar, puteti presara pe masa de lucru un strat fin de amidon sau zahar pudra. La imbracarea produselor veti acorda atentie sporita la buna fixare a pastei pe toate suprafetele produsului.
Colorarea pastei: Aceasta poate fi colorata: – in masa, utilizand coloranti alimentari de tip gel; – prin aplicarea cu pensula, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari pudra sau gel, in stare solida sau diluati cu putin alcool alimentar, apa sau ulei (fuctie de tipul colorantului); – prin aplicarea cu aerograful, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari lichizi, hidrosolubili sau liposolubili.
Mod de pastrare: In locuri uscate si racoroase (max. 20°C), in ambalajul original sau in pungi din folie groasa (cu bariera la lumina si aer), ermetic inchise, din care se va elimina aerul; numai astfel pasta isi va pastra caracteristicile organoleptice.
Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, ulei vegetal de floarea soarelui, unt de cacao, amidon din porumb, glicerina, agenti de ingrosare: guma xantan E415, emulsifiant: lecitina din soia, colorant: albastru briliant FCF, regulator de aciditate: acid citric E330, conservant: E202, aroma: vanilina. Poate contine urme de lapte, nuci sau derivati.
VANZARE ACCELERATA – Data de expirare 31.07.2025