Mix pentru cheesecake în stil englezesc, potrivit pentru înghețare și dezghețare.
Dozaj: 600 g mix / 1 l apă
Timp de malaxare: 3 – 4 minute la viteză mică.
- Așezați ¼ blat de tort într-un inel de aluminiu de 26 cm.
- Apoi turnați 600 g cheesecake mixat și nivelați.
- Așezați celălalt blat de tort deasupra și presați ușor.
- Turnați alte 500-600 g cheesecake mixat și nivelați.
- Se așază într-un loc rece și se poate decora cu fructe sau jeleu de fructe.
- Marginile pot fi decorate cu fulgi de migdale.
Ingrediente:
- Pudră integrală de fructe de palmier (E 1414), agent de îngroșare: alginat de sodiu (E 401), grăsimi vegetale (ulei de cocos integral hidrogenat, grăsimi de palmier integral hidrogenate), amidon modificat (E 1414), agenți emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași (E 471), esteri ai acidului citric (E 472), difosfat tetrasodic (E 450), sare, coloranți: riboflavină (E 101), etc.