Siropul de glucoză Sugarflair poate fi încorporat în pastă de zahăr, royal icing și paste de modelaj din ciocolată pentru a adăuga elasticitate. Este un lichid gros și vâscos, utilizat pe scară largă în prăjituri, deserturi, produse de cofetărie și gemuri.
•Ingrediente: sirop de glucoză (100%).
•Alergeni: Poate conține urme de nuci, dioxid de sulf și sulfiți (E220-E228) la concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/l, exprimate ca SO2.
•Conținut net: 60 g.
Valori nutriționale estimative (per 100 g):
-
Valoare energetică: ~280 kcal
-
Grăsimi: 0 g
-
din care acizi grași saturați: 0 g
-
-
Carbohidrați: ~70 g
-
din care zaharuri: ~70 g
-
-
Proteine: 0 g
-
Fibre: 0 g
-
Sare: 0 g