Siropul de zahăr invertit de la FunCakes este un sirop format din glucoză și fructoză. Este mai dulce decât zahărul obișnuit și are o rezistență mai mare la cristalizare. Are un gust ușor diferit și un efect de hidratare, care ajută la menținerea prospețimii prăjiturilor pentru mai mult timp.
Caracteristici:
•Ajută prăjiturile să rămână proaspete mai mult timp.
•Ideal pentru prepararea ganache-urilor, oferind finețe și o textură excelentă.
•Produsele coapte, precum turta dulce și brownie, capătă o culoare brună frumoasă și un gust plăcut.
•Are un efect de reducere a punctului de îngheț, menținând înghețata mai moale și mai ușor de servit.
•Conținut: 375 g.
Ingrediente: sirop de zahăr invertit (100%). Acest produs este certificat Halal.
Observație: Siropul de zahăr invertit poate cristaliza, la fel ca mierea, din cauza variațiilor de temperatură. Prin încălzirea ușoară a produsului (între 40°C și 50°C), acesta devine din nou lichid. Produsul poate fi utilizat în siguranță.