Pastai de Vanilie Planifolia Bourbon Madagascar Prova Gourmet, 5 buc.
Recoltate și pregătite în Madagascar conform metodei tradiționale, păstăile noastre de vanilie MADAGASCAR BOURBON GRAD A îmbogățesc creațiile tale cu intensitatea notelor lor aromatice: balsamice, fenolice și lemnoase.
Culoare: Negru / Maro
Ingrediente: 100% pastai de vanilie Bourbon Madagascar.
Marime Pastaie Vanilie: + 16 cm
Textura: Flexibila
Rata Vanillina: 1.6 – 1.8 %
Rata de Umiditate: 28 – 35 %
Profil aromatic: Intens și echilibrat, cu note balsamice, fenolice și lemnoase.
Instrucțiuni pentru infuzie:
– Tăiați păstaia pe lung, răzuiți semințele cu un cuțit și puneți totul în preparatul lichid (1 păstaie per litru).
– Lăsați la infuzat la 70°C timp de 20 de minute, apoi lăsați să se răcească.
– Pentru o aroma mai intensa, dacă este posibil, lăsați la infuzat timp de 24 de ore în frigider
Instrucțiuni de depozitare pentru păstăile de vanilie:
– Păstrați păstăile de vanilie la o temperatură normală, de preferat într-un loc răcoros și uscat.
– Depozitați-le în ambalajul original sau într-un recipient bine închis, cum ar fi o cutie metalică sau un borcan de sticlă, pentru a proteja uleiurile esențiale și a menține prospețimea.
– Evitați expunerea la variații bruște de temperatură, deoarece păstăile își pot pierde aroma și proprietățile deosebite în cazul șocurilor termice.
– Termen de valabilitate: 36 de luni.