Oferă torturilor din fondant, prăjiturilor cu martipan, ciocolatei, cremelor, pastei de zahăr, pastelor pentru modelaj, biscuiților și altor preparate un efect perlat roșu spectaculos. Spray-ul se usucă complet pe suprafața tortului, eliminând riscul apariției amprentelor la atingere.
Instrucțiuni de utilizare:
• Potrivit pentru decorarea ciocolatei, cremelor, fondantului, pastei de zahăr, pastelor pentru modelaj și martipanului.
• Agitați bine înainte de utilizare.
• Pulverizați un strat uniform pe suprafață de la o distanță de 20 cm.
• Lăsați suprafața pulverizată să se usuce timp de cel puțin 4 oreînainte de consum.
• După utilizare, întoarceți spray-ul cu capul în jos și pulverizați timp de câteva secunde pentru a curăța duza.
Atenție:
• Doza maximă recomandată:3,87 g/kg.
• Culoarea produsului poate varia ușor din cauza caracteristicilor materiilor prime.
Ingrediente:
Ethanol, coloranți (E120, E172), gaz propulsor (E943a, E943b, E944).
Poate conține urme de: soia, lapte, dioxid de sulf și sulfiți (E220-E228) în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/l, exprimate ca SO₂.
Avertismente:
• Aerosol extrem de inflamabil.
• Recipient sub presiune – poate exploda dacă este expus la căldură.
• A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
• A se ține departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere.
• Nu fumați în timpul utilizării.
• Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe o sursă de aprindere.
• Nu perforați și nu ardeți recipientul, nici după utilizare.
• Protejați de lumina directă a soarelui.
• Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50°C.
Destinat utilizării profesionale. Respectați instrucțiunile de utilizare.