Creează lipici comestibil, gumă pastillage sau pastă de zahăr cu ajutorul gumei xantan PME. Această pudră albă nu are gust și este, de asemenea, un ingredient de bază în înghețată, milkshake-uri și multe altele.
Rețetă pentru lipici comestibil: amestecați 1/4 linguriță de gumă pudră cu 4 linguri de apă. Va dura aproximativ 10 – 20 de minute pentru a se dizolva. Rezultatul va fi un lipici clar, fără culoare.
Rețetă pentru pastă rapidă de zahăr: folosiți 5 grame de gumă pudră și 250 grame de fondant. Frământați-le împreună și lăsați să se odihnească ideal 20 – 30 de minute înainte de utilizare.
Rețetă pentru pastillage rapid: amestecați și încorporați 1 linguriță de gumă pudră în 100 grame de Royal Icing. Lăsați să se odihnească aproximativ 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente: agent de îngroșare (gumă xantan – E415).
-
Nu conține alergeni declarați.
-
Fără gluten
-
Fără lactoză
-
Fără zahăr
-
Fără ouă
-
Fără nuci
-
Fără soia
Valori nutriționale estimative (per 100 g):
(Notă: produsul se utilizează în doze foarte mici)
-
Valoare energetică: ~200–250 kcal
-
Grăsimi: 0 g
-
Carbohidrați: ~77 g (polizaharide, nu zaharuri simple)
-
Proteine: ~7 g
-
Fibre: ~7–8 g
-
Sare: 0 g
Depozitare: păstrați într-un loc răcoros și uscat.
Conținut: 20 grame.