Sold out
Cireșe Amarene în Sirop
Cei mai buni profesioniști din Italia și din întreaga lume aleg Cireșele Amarene ale producătorului Fabbri pentru caracterul crocant al fructelor, care protejează pulpa moale și încapsulează aroma originală, distinctivă.
Ideale pentru decorarea prăjiturilor, torturilor, cocktail-urilor, tartelor și deserturilor mignon. Produs fără gluten!
Ingrediente: cireșe amare, zahăr, sirop de glucoză, apă, suc de cireșe amare (4%), acidifiant: acid citric, arome, antociani de culoare extrași din plante.
Au fost folosite 51,6 g de cireșe amare pentru 100 g de produs finit.
Poate conține sâmburi sau bucăți de sâmburi.
Ce sunt Cireșele Amarene Fabbri?
Acestea sunt fructele unui tip de cireș cultivat în Italia, respectiv în zona Bologna și Modena. De obicei, cireșele amare sunt imbunătățite în sirop și folosite ca decor pentru torturi și prăjituri.
Amarena este o varietate de Prunus cerasus dezvoltată de Gennaro Fabbri care s-a născut în 1869 la Bologna, Italia. Sotia sa, Rachele, a preluat un vechi magazin general din Portomaggiore, care se afla lângă o livadă de cireși sălbatici. Ea a cules cireșele și le-a gătit în vase de aramă. Pentru a-i mulțumi soției pentru răsfăț, a cumpărat un borcan de ceramică albă și albastră a fost apoi folosit pentru a pune siropul și a înființat o mică companie.
A început producția comercială de produse legate de cireșe sub marca Fabbri. Compania Fabbri este încă deținută de o familie și produce o serie de produse de patiserie naturale cu cireșe, siropuri și băuturi.