Această cremă oferă un gust intens de ciocolată și alune, perfect pentru umpluturi și decoruri de patiserie, garantând un rezultat profesional. Fără grăsimi hidrogenate și fără gluten, este alegerea ideală pentru deserturi delicioase și sănătoase. Este perfectă pentru aromatizarea și colorarea cremei patissiere, frișcăi, cremei de unt, umpluturilor și mousse-urilor.
Avantaje și caracteristici:
Ideală pentru cofetari profesioniști sau pasionați de patiserie care caută ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a adăuga un plus de savoare deserturilor lor. În plus, conține arome naturale, este bogată în fibre și nu conține grăsimi hidrogenate. Această cremă rămâne cremoasă în interiorul produselor de patiserie sau dulciurilor, chiar și după coacere.
Calitate superioară: Această cremă de ciocolată cu alune de pădure prezintă o rezistență excepțională în timpul coacerii și conține minimum 8% alune adevărate, fără uleiuri și grăsimi vegetale hidrogenate.
Versatilitate: Aceste creme au un dublu scop – pentru coacere și utilizare la rece, în funcție de aplicație. Pasta este extrem de rezistentă la coacere și se utilizează pentru pregătirea umpluturilor, fiind de asemenea folosită ca aditiv de aromatizare.
Textură și Gust: Cremoasă cu gust autentic și intens de alune, cu o aromă puternică de prăjit.
Utilizare: Amestecați bine produsul înainte de utilizare. Se folosește pentru acoperirea produselor de patiserie, umpluturi pentru bomboane de ciocolată, torturi, profiteroluri și creme combinate prin amestecare. Este destinată utilizării la rece, în special pentru prepararea diverselor creme pe bază de frișcă, înghețată, straturi, decoruri și glazuri pentru produse de patiserie. La coacere, poate fi folosită ca umplutură pentru produse de patiserie foietaj, croissante, biscuiți și produse din aluat fraged.
• Datorită conținutului ridicat de cacao, produsul poate forma cocoloașe dacă este păstrat la temperaturi mai mici de 12°C.
• Se recomandă utilizarea la o temperatură cuprinsă între 18°C și 20°C.
• Amestecați bine produsul înainte de utilizare.
Ingrediente: zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale nehidrogenate (uleiuri (de floarea-soarelui), grăsimi (de palmier)), alune de pădure (8%), pudră de cacao degresată, lapte praf degresat, emulgator (E322 – lecitină din floarea-soarelui), arome. Pot conține urme de alte nuci. Fără gluten.
Valori nutriționale pentru 100g de produs: Valoae energetică 312 kcal / 1248 kJ. Proteine: 4,5 g, Grăsimi: 8,5 g, Carbohidrați: 57,0 g.
Depozitare: păstrați într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură de maximum +20°C și umiditate relativă de cel mult 70%.
Producător: Italia