Este o glazură profesională , denumită și fondant, cu aromă de căpșuni pe bază de ciocolată albă pentru decorarea și / sau acoperirea vafelor, a produselor de patiserie și a gogoșilor.
Avantaje și caracteristici:
– Potrivit pentru congelare
– Oferă luciu bucatelor
– Aderență completă la produs
– Rezistent la congelare
– Fără AZO
Calitate superioară: Glazura nu se întărește complet, rămâne flexibilă, deci nu se rupe de pe produs. După decongelarea produsului, nu se formează condensare pe acoperire.
Versatilitate: Glazura flexibilă pentru produse de cofetărie se utilizează pentru decorarea și glazurarea tuturor produselor de cofetărie/patiserie, inclusiv a celor refrigerate și congelate.
Textură și Gust: Gust neutru
Utilizare: Încălziți glazura de căpșuni la o temperatură de aproximativ 50 ° C. În funcție de grosimea dorită a stratului, procesați la o temperatură de 25-35 ° C.
• Pentru glazurare, se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius, în funcție de grosimea stratului. Se poate topi la cuptorul cu microunde, amestecând din când în când, sau la bain-marie. După topire, se aplică la temperatura de 25-30 de grade Celsius. Răciți produsul după decorare.
• Pentru mousse, se amestecă cu frișcă având 32-36% grăsime, în proporție de 1 parte glazură / 3 părți frișcă. Glazura se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius. Frișca se încălzește și se amestecă cu glazura răcită până la aproximativ 40-30 de grade Celsius. După răcire sau a doua zi, amestecul se mixează timp de aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente: Zahăr, ulei vegetal (palmier, nucă de cocos), lactoză, zer praf, proteină din lapte, emulgatori (E492, E322 lecitină din soia), aromă naturală de căpșune, colorant E120.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
– Energie 2441kj / 586 Kcal
– Grasimi : 38 g din care saturate 28 g
– Glucide : 58 g din care zahar 58 g
– Sare : 0,16 g
Alergeni:
-
Lapte (lactoză, zer praf, proteină din lapte)
-
Soia (lecitină din soia – E322)
Depozitare: Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură cuprinsă între 15-25 °C. A se păstra într-un recipient bine închis pentru a evita absorbția umezelii și a mirosurilor.