Glazură profesională pe bază de căpșuni Royal Steensma 3kg
SOUPLESSE CAPSUNA 3KG
150,00 lei TVA inclus
Condiții de plată și livrare:
- Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
- Costul livrării prin curier este de 22 RON.
- Poți ridica Gratuit comanda de la sediul nostru din Pitești, jud. Argeș.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.
♥ Valentine's Day...
Detalii produs:
Marcă |
Royal Steensma |
---|---|
Greutate |
3 kg |
Profesional/ Uz casnic |
Pentru uz Profesional |
Aromă/ Gust |
Căpșuni |
Este o glazură profesională , denumită și fondant, cu aromă de căpșuni pe bază de ciocolată albă pentru decorarea și / sau acoperirea vafelor, a produselor de patiserie și a gogoșilor.
Avantaje și caracteristici:
- Potrivit pentru congelare
- Oferă luciu bucatelor
- Aderență completă la produs
- Rezistent la congelare
- Fără AZO
Calitate superioară: Glazura nu se întărește complet, rămâne flexibilă, deci nu se rupe de pe produs. După decongelarea produsului, nu se formează condensare pe acoperire.
Versatilitate: Glazura flexibilă pentru produse de cofetărie se utilizează pentru decorarea și glazurarea tuturor produselor de cofetărie/patiserie, inclusiv a celor refrigerate și congelate.
Textură și Gust: Gust neutru
Utilizare: Încălziți glazura de căpșuni la o temperatură de aproximativ 50 ° C. În funcție de grosimea dorită a stratului, procesați la o temperatură de 25-35 ° C.
• Pentru glazurare, se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius, în funcție de grosimea stratului. Se poate topi la cuptorul cu microunde, amestecând din când în când, sau la bain-marie. După topire, se aplică la temperatura de 25-30 de grade Celsius. Răciți produsul după decorare.
• Pentru mousse, se amestecă cu frișcă având 32-36% grăsime, în proporție de 1 parte glazură / 3 părți frișcă. Glazura se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius. Frișca se încălzește și se amestecă cu glazura răcită până la aproximativ 40-30 de grade Celsius. După răcire sau a doua zi, amestecul se mixează timp de aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente: Zahăr, ulei vegetal (palmier, nucă de cocos), lactoză, zer praf, proteină din lapte, emulgatori (E492, E322 lecitină din soia), aromă naturală de căpșune, colorant E120.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
- Energie 2441kj / 586 Kcal
- Grasimi : 38 g din care saturate 28 g
- Glucide : 58 g din care zahar 58 g
- Sare : 0,16 g
Depozitare: Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură cuprinsă între 15-25 °C. A se păstra într-un recipient bine închis pentru a evita absorbția umezelii și a mirosurilor.
![](https://pastryshop.ro/wp-content/uploads/2024/12/badge-34x34.png)
La mare căutare:
REDUCERI...
↓ Toate Categoriile:
ACASĂ
Valentine’s Day
Coloranți Alimentari
Ingrediente și Materii Prime
- Făină (grâu, migdale, fistic, alune)
- Ciocolată, Compound și Surogat
- Cacao pudră și unt de cacao
- Coloranți alimentari
- Frișcă și lactate
- Nuci, semințe, vanilie, fructe uscate
- Paste de nuci. Praline
- Piureuri de fructe, compoturi
- Premixuri, mixuri
- Glazuri, creme, umpluturi
- Pastă de zahăr, fondant, icing
- Esențe, arome, condimente
- Glucoză, izomalt, alte produse de zahăr
- Stabilizatori, Amelioratori, aditivi alimentari
- Semipreparate. Blaturi, coji
- x Alte ingrediente
Ustensile, Consumabile și Accesorii
- Tăvi de copt, inele și rame
- Mulaje, Forme și Molduri din silicon
- Forme, matricii din policarbonat și plastic
- Covorașe din teflon, silicon
- Raclete, spatule, teluri
- Platouri rotative
- Cuțite profesionale
- Sucitor. Alte ustensile aluat
- Duiuri și posuri. Decupatoare
- Oale, tigăi
- Veselă decorativă
- Acetat, folie, hârtie de copt
- Șabloane
- Seturi ustensile decor
- Toppere necomestibile
- Termometre, cântare, alte instrumente
- Machete/Nivele false/Sisteme etajare
- Discuri/Platouri/Ambalaje
- Coloranți, aur alimentar, carioci
- Totul pentru candy bar
- Ustensile și accesorii diverse
Utilaje și Electrocasnice
Ambalare, Prezentare, Transportare
Totul pentru Decorare
- Figurine de zahăr & flori
- Pastă de zahăr și seturi modelare
- Perle, sprinkles, confetti
- Coloranți alimentari și carioci
- Aur/Argint alimentar
- Toppere și Lumânări
- Turte dulci
- Foi de zahăr, vafă, orez
- Izomalt
- Spray velvet, Drip
- Imagini comestibile
- Șablon tort cifră decorare
- Duiuri, decupatoare, alte accesorii
Cărți de Cofetărie și Gătit
REDUCERI