O glazură flexibilă care poate fi utilizată pentru decorarea și/sau acoperirea produselor de patiserie, panificație și a altor produse individuale.
Avantaje și caracteristici:
• Potrivită pentru congelare
• Luciu optim
• Aderență completă la produs
• Rezistentă la îngheț
• Fără AZO
Se aplică atunci când produsul a fost procesat prin congelator sau răcitor. Rămâne flexibilă, astfel încât nu se desprinde de pe produs. După decongelare, nu se formează condens pe glazură.
Calitate superioară: Glazură nu se întărește complet.
Versatilitate: culoare portocalie pentru decorarea și/sau glazurarea diferitelor produse de panificație și de cofetărie (gogoși, eclere etc.), inclusiv a produselor destinate congelării și păstrării la rece.
Textură și Gust: Culoarea portocalie, gust neutru.
Utilizare: Se topește la o temperatură de ±50°C. În funcție de grosimea dorită a stratului, se procesează la o temperatură de 25-35°C. Răcește produsul după glazurare/decorare.
Ingrediente: Zahăr, Grăsime vegetală (Palmier), Ulei vegetal (Cocos), Lactoză (LAPTE), Praf de zer (LAPTE), Emulgatori (E322 (SOIA), E492), Aromă naturală de portocală, Colorant alimentar (Extract de ulei de boia), Aromă naturală de vanilie.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
Depozitare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat.