Colorant Alimentar, Spray Velvet fara E171, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie.
Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea.
Culoare: Rosu
Capacitate: 400 ml
Utilizare:
- Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 / 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare.
- In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda.
- Agitati bine tubul inainte de utilizare.
- Produsul pe care se aplica acest tip de colorant, trebuie sa aiba o temperatura cat mai redusa, cuprinsa intre – 18⁰C si max. 2⁰C.
- Pulverizati, pe suprafata produsului congelat, un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aprox.15 / 20 cm si la intervale de timp regulate.
- Rotiti in mod constant produsul, in timpul pulverizarii cu Spray-ul Velvet, pentru o distribuire uniforma pe suprafetele acestuia.
- Curatati erogatorul Spray-ului cu apa calda, imediat dupa ce ati terminat de pulverizat!
- Produsele pe care se aplica trebuie sa fie congelate sau foarte bine racite!
- Numai in acest caz veti obtine efectul de catifea pe suprafete!