Cu FunCakes Velvet Spray Verde, puteți oferi torturilor dumneavoastră un frumos efect de catifea verde! Dar nu doar atât – acest spray este perfect și pentru a crea un efect de catifea pe înghețată, mousse-uri și multe altele.
Caracteristici:
•Ideal pentru un efect de catifea pe torturi, înghețată, mousse-uri și alte deserturi.
•Doza maximă utilizabilă: 4 g/kg.
•Certificat Kosher și Halal, potrivit pentru vegetarieni și vegani.
•Conținut: 100 ml.
Instrucțiuni de utilizare:
1.Păstrați la temperatura camerei (20-25°C) timp de 2 ore înainte de utilizare.
2.Agitați bine recipientul și încălziți-l în apă caldă (25-35°C).
3.Pulverizați un strat omogen pe o suprafață înghețată, de la o distanță de 20-25 cm.
4.Lăsați suprafața pulverizată să se odihnească cel puțin 4 ore înainte de consum.
5.După utilizare, întoarceți recipientul invers și pulverizați câteva secunde pentru curățare. Dacă pulverizarea nu este uniformă, curățați duza cu apă caldă.
Ingrediente:
Unt de cacao, coloranți: E170, E102, E133, gaz propulsor: E943a, E943b, E944.
E102: poate avea efecte negative asupra activității și atenției copiilor.
Poate conține urme de: soia, lapte, dioxid de sulf și sulfiți (E220-E228) la concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/l, exprimate ca SO2.
Atenționări:
•Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit.
•A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
•A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis.
•Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe o altă sursă de aprindere. Nu perforați sau ardeți, nici după utilizare.
•Protejați de lumina directă a soarelui. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50°C.
Pentru utilizare profesională: Respectați strict instrucțiunile de utilizare.
Valoarea nutrițională pentru un produs care conține unt de cacao, coloranți și gaz propulsor este dificil de estimat în mod precis, deoarece majoritatea ingredientelor, precum coloranții și gazele propulsoare, sunt utilizate în cantități foarte mici și nu influențează semnificativ valoarea nutrițională finală.