Cu acest spray, puteți adăuga o frumoasă textură de catifea pe torturi și deserturi răcite. Surprindeți-vă invitații cu deserturi și preparate care arată profesional, utilizând PME Cocoa Velvet Butter Spray White.
Caracteristici:
•Ideal pentru a oferi o textură de catifea torturilor și deserturilor răcite sau congelate.
•Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
•Conținut net: 100 ml.
Instrucțiuni de utilizare:
1.Agitați bine recipientul.
2.Asigurați-vă că spray-ul este încălzit la o temperatură de 25-35°C, plasându-l în apă caldă înainte de utilizare.
3.Pulverizați pe o suprafață răcită sau congelată de la o distanță de 25-30 cm.
4.Timpul recomandat de așteptare înainte de consum este de aproximativ 4 ore.
Ingrediente:
Gaz propulsor: E943a, E943b, E944, unt de cacao.
Poate conține urme de: soia.
Atenționări:
•Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit.
•A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
•A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere.
•Fumatul interzis. Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe o altă sursă de aprindere.
•Nu perforați sau ardeți recipientul, nici după utilizare. Protejați de lumina directă a soarelui.
•Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50°C.
Pentru utilizare profesională.