Sold out
❗În ziua de vineri, 24 ianuarie, NU vom lucra! Comenzile vor fi procesate luni, 27 ianuarie.
Ciocolata Ruby Chocolate Barry Callebaut® RB1, 33.6 %, 0.4 kg
BARRY CALLEBAUT RUBY CIOCOLATA – Dropsuri cacao 33.6 %, punga 0.4 kg
49,00 lei TVA inclus
Stoc epuizat
Produsul nu este momentan în stoc, dar lasă-ne email-ul tău și te vom anunța imediat ce revine!
No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.
0
People watching this product now!
Condiții de plată și livrare:
- Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
- Costul livrării prin curier este de 22 RON.
- Poți ridica Gratuit comanda de la sediul nostru din Pitești, jud. Argeș.
- Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.
♥ Valentine's Day...
Detalii produs:
Marcă |
Barry Callebaut |
---|---|
Greutate |
0,4 kg |
Tip ciocolată |
Ciocolată Veritabilă |
Procent % |
33.6% |
Profesional/ Uz casnic |
Potrivit pentru ambele |
După ciocolata neagră, cu lapte și albă, ciocolata Ruby reprezintă cea mai revoluționară descoperire din ultimii 80 de ani! Obținută din boabe de cacao rubinii, fără coloranți sau arome artificiale, această ciocolată naturală te va surprinde cu o culoare intensă și un gust unic, ce combină arome intense de fructe proaspete și o ușoară notă acrișoară.
Ciocolata Ruby oferă o experiență senzorială deosebită, care va inspira crearea unor deserturi noi și inovative, potrivite atât pentru cofetării și patiserii, cât și pentru preparate artizanale la domiciliu. Cu o fluiditate standard (3 picături), Ruby poate fi folosită într-o gamă largă de aplicații, de la turnarea în forme pentru figurine și decoruri, la realizarea de mousse-uri fine, ganache-uri sau creme delicate.
Avantaje și caracteristici:
Compoziție:
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
Depozitare: Se păstrează în locuri uscate, ferite de lumină și mirosuri, între 12–20°C. După utilizare, închide bine ambalajul pentru a menține prospețimea.
Ciocolata Ruby oferă o experiență senzorială deosebită, care va inspira crearea unor deserturi noi și inovative, potrivite atât pentru cofetării și patiserii, cât și pentru preparate artizanale la domiciliu. Cu o fluiditate standard (3 picături), Ruby poate fi folosită într-o gamă largă de aplicații, de la turnarea în forme pentru figurine și decoruri, la realizarea de mousse-uri fine, ganache-uri sau creme delicate.
Avantaje și caracteristici:
- Gust unic și intens: Arome proaspete de fructe, cu o ușoară aciditate, care oferă o senzație răcoritoare și diferită față de ciocolata tradițională.
- Culoare rubinie: O nuanță distinctivă și elegantă, care adaugă un aspect vizual deosebit deserturilor tale.
- Textură perfectă: Cu o fluiditate de 3 picături, Ruby este ideală pentru a fi turnată în forme, folosită pentru glazuri fine sau integrată în preparate culinar-artizanale.
- Ingrediente de calitate: Fără adaosuri artificiale, ciocolata Ruby este realizată din boabe de cacao rubinii și conține doar ingrediente naturale – zahăr, unt de cacao, lapte praf degresat și integral, emulsificator (lecitina de soia), acid citric și aromă naturală de vanilie.
Compoziție:
- Conținut cacao: Min. 33,6% cacao
- Conținut lapte: Min. 26,4% lapte
- Total grăsimi: 35,9%
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
- Energie: 563 kcal
- Grăsimi: 36 g (din care grăsimi saturate: 22 g)
- Carbohidrați: 50 g (din care zaharuri: 49 g)
- Proteine: 9,3 g
- Sare: 0,27 g
Depozitare: Se păstrează în locuri uscate, ferite de lumină și mirosuri, între 12–20°C. După utilizare, închide bine ambalajul pentru a menține prospețimea.
La mare căutare:
REDUCERI...
↓ Toate Categoriile:
- ACASĂ
- Valentine’s Day
- Coloranți Alimentari
- Ingrediente și Materii Prime
- Făină (grâu, migdale, fistic, alune)
- Ciocolată, Compound și Surogat
- Cacao pudră și unt de cacao
- Coloranți alimentari
- Frișcă și lactate
- Nuci, semințe, vanilie, fructe uscate
- Paste de nuci. Praline
- Piureuri de fructe, compoturi
- Premixuri, mixuri
- Glazuri, creme, umpluturi
- Pastă de zahăr, fondant, icing
- Esențe, arome, condimente
- Glucoză, izomalt, alte produse de zahăr
- Stabilizatori, Amelioratori, aditivi alimentari
- Semipreparate. Blaturi, coji
- x Alte ingrediente
- Ustensile, Consumabile și Accesorii
- Tăvi de copt, inele și rame
- Mulaje, Forme și Molduri din silicon
- Forme, matricii din policarbonat și plastic
- Covorașe din teflon, silicon
- Raclete, spatule, teluri
- Platouri rotative
- Cuțite profesionale
- Sucitor. Alte ustensile aluat
- Duiuri și posuri. Decupatoare
- Oale, tigăi
- Veselă decorativă
- Acetat, folie, hârtie de copt
- Șabloane
- Seturi ustensile decor
- Toppere necomestibile
- Termometre, cântare, alte instrumente
- Machete/Nivele false/Sisteme etajare
- Discuri/Platouri/Ambalaje
- Coloranți, aur alimentar, carioci
- Totul pentru candy bar
- Ustensile și accesorii diverse
- Utilaje și Electrocasnice
- Ambalare, Prezentare, Transportare
- Totul pentru Decorare
- Figurine de zahăr & flori
- Pastă de zahăr și seturi modelare
- Perle, sprinkles, confetti
- Coloranți alimentari și carioci
- Aur/Argint alimentar
- Toppere și Lumânări
- Turte dulci
- Foi de zahăr, vafă, orez
- Izomalt
- Spray velvet, Drip
- Imagini comestibile
- Șablon tort cifră decorare
- Duiuri, decupatoare, alte accesorii
- Cărți de Cofetărie și Gătit
- REDUCERI