❗În perioada 18-21 Aprilie NU vom lucra! Comenzile vor fi procesate Marți, 22 Aprilie.
 

Glazură profesională pe bază de căpșuni Royal Steensma 3kg

SOUPLESSE CAPSUNA 3KG

165,00 lei TVA inclus

0 People watching this product now!

Condiții de plată și livrare:

  • Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
  • Costul Livrării pe teritoriul României este de 22 RON.
  • Costul Livrării către alte țări depinde de destinație. Îl poți verifica la finalizarea comenzii sau ne poți lăsa un mesaj
  • Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.

Detalii produs:

Marcă

Royal Steensma

Greutate

3 kg

Profesional/ Uz casnic

Pentru uz Profesional

Aromă/ Gust

Căpșuni

Este o glazură profesională , denumită și fondant, cu aromă de căpșuni pe bază de ciocolată albă pentru decorarea și / sau acoperirea vafelor, a produselor de patiserie și a gogoșilor.

Avantaje și caracteristici:

– Potrivit pentru congelare
– Oferă luciu bucatelor
– Aderență completă la produs
– Rezistent la congelare
– Fără AZO

Calitate superioară: Glazura nu se întărește complet, rămâne flexibilă, deci nu se rupe de pe produs. După decongelarea produsului, nu se formează condensare pe acoperire.

Versatilitate: Glazura flexibilă pentru produse de cofetărie se utilizează pentru decorarea și glazurarea tuturor produselor de cofetărie/patiserie, inclusiv a celor refrigerate și congelate.

Textură și Gust: Gust neutru

Utilizare: Încălziți glazura de căpșuni la o temperatură de aproximativ 50 ° C. În funcție de grosimea dorită a stratului, procesați la o temperatură de 25-35 ° C.

• Pentru glazurare, se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius, în funcție de grosimea stratului. Se poate topi la cuptorul cu microunde, amestecând din când în când, sau la bain-marie. După topire, se aplică la temperatura de 25-30 de grade Celsius. Răciți produsul după decorare.

• Pentru mousse, se amestecă cu frișcă având 32-36% grăsime, în proporție de 1 parte glazură / 3 părți frișcă. Glazura se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius. Frișca se încălzește și se amestecă cu glazura răcită până la aproximativ 40-30 de grade Celsius. După răcire sau a doua zi, amestecul se mixează timp de aproximativ 5-6 minute.

Ingrediente: Zahăr, ulei vegetal (palmier, nucă de cocos), lactoză, zer praf, proteină din lapte, emulgatori (E492, E322 lecitină din soia), aromă naturală de căpșune, colorant E120.

Valori nutriționale pentru 100g de produs:

– Energie 2441kj / 586 Kcal

– Grasimi : 38 g din care saturate 28 g

– Glucide : 58 g din care zahar 58 g

– Sare : 0,16 g

Alergeni:

  • Lapte (lactoză, zer praf, proteină din lapte)

  • Soia (lecitină din soia – E322)

Depozitare: Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură cuprinsă între 15-25 °C. A se păstra într-un recipient bine închis pentru a evita absorbția umezelii și a mirosurilor.

La mare căutare:

REDUCERI...

Produse Noi..

Vizualizate recent:​

Toate Categoriile: