Sold out


Cacao Barry – Gianduja – Gianduja Dark – 2.5kg bucket
0,00 lei TVA inclus
Stoc epuizat
Nu vă faceți griji! Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom anunța de îndată ce este din nou în stoc.
Marcă |
Barry Callebaut |
---|---|
Greutate |
2,5 kg |
Profesional/ Uz casnic |
Potrivit pentru ambele |
Aromă/ Gust |
Alune de pădure |
Un amestec rafinat de ciocolată neagră și alune de pădure prăjite subtil.
Gianduja Pale este o cremă fină și cremoasă, obținută din ciocolata cu lapte Callebaut® și o pastă pură de alune de pădure prăjite mediu. Crema este amestecată, conșată și temperată de maeștrii Callebaut pentru a obține un gust echilibrat, o textură omogenă, cremoasă și extrem de plăcută la gust.
Gianduja Pale are o consistență semi-solidă, fiind ușor de tăiat pentru praline sau alte produse de cofetărie.
După ce este înmuiată, poate fi poșată în praline turnate, forme din ciocolată sau tablete.
După topire, devine o bază ideală pentru aromatizarea înghețatei, interioarelor de patiserie (mousse, bavarois, crémeux) și deserturilor precum sabayon sau mœlleux.
Caracteristici
Compoziție:
Alune de pădure: 25%
Ciocolată neagră: 75%
Categorie produs:
Ingrediente din nuci
Gianduja
Culoare: Auriu deschis
Caracteristici principale:
Cremă semi-solidă – ușor de porționat și folosit
Mod de utilizare:
Se taie pentru produse de cofetărie
Se înmoaie sau se topește pentru aromatizare
Certificări
Potrivit pentru:
✔ Halal
✔ KD-
✔ Vegetariani
Fără:
✘ Gluten
Nu ai încă un cont?
Crează-ți un cont nou