Sold out
Amestec de 75% ciocolată cu lapte și 25% pastă de alune de pădure.
Gianduja Pale este o cremă fină și cremoasă, obținută din ciocolata cu lapte Callebaut® și o pastă pură de alune de pădure prăjite mediu. Crema este amestecată, conșată și temperată de maeștrii Callebaut pentru a obține un gust echilibrat, o textură omogenă, cremoasă și extrem de plăcută la gust.
Gianduja Pale are o consistență semi-solidă, fiind ușor de tăiat pentru praline sau alte produse de cofetărie.
După ce este înmuiată, poate fi poșată în praline turnate, forme din ciocolată sau tablete.
După topire, devine o bază ideală pentru aromatizarea înghețatei, interioarelor de patiserie (mousse, bavarois, crémeux) și deserturilor precum sabayon sau mœlleux.
Caracteristici
Compoziție:
-
Alune de pădure: 25%
-
Ciocolată cu lapte: 75%
Categorie produs:
-
Ingrediente din nuci
-
Gianduja
Culoare: Auriu deschis
Caracteristici principale:
-
Cremă semi-solidă – ușor de porționat și folosit
Mod de utilizare:
-
Se taie pentru produse de cofetărie
-
Se înmoaie sau se topește pentru aromatizare
Certificări
Potrivit pentru:
✔ Halal
✔ KD-
✔ Vegetariani
Fără:
✘ Gluten
Sustenabilitate:
✔ Programul Cocoa Horizons
✔ Cacao din surse sustenabile
Pentru fiecare ambalaj cumpărat, o parte din profit este reinvestită în sprijinirea fermierilor de cacao, prin Fundația Cocoa Horizons.