În ziua de vineri, 24 ianuarie, NU vom lucra! Comenzile vor fi procesate luni, 27 ianuarie.
 

Glazură profesională pe bază de căpșuni Royal Steensma 3kg

SOUPLESSE CAPSUNA 3KG

150,00 lei TVA inclus

0 People watching this product now!

Condiții de plată și livrare:

  • Achită în siguranță cu card bancar, prin transfer sau numerar la curier.
  • Costul livrării prin curier este de 22 RON.
  • Poți ridica Gratuit comanda de la sediul nostru din Pitești, jud. Argeș.
  • Pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până vineri, predăm comanda curierului în aceeași zi.

Detalii produs:

Marcă

Royal Steensma

Greutate

3 kg

Profesional/ Uz casnic

Pentru uz Profesional

Aromă/ Gust

Căpșuni

Este o glazură profesională , denumită și fondant, cu aromă de căpșuni pe bază de ciocolată albă pentru decorarea și / sau acoperirea vafelor, a produselor de patiserie și a gogoșilor.


Avantaje și caracteristici:


- Potrivit pentru congelare
- Oferă luciu bucatelor
- Aderență completă la produs
- Rezistent la congelare
- Fără AZO


Calitate superioară: Glazura nu se întărește complet, rămâne flexibilă, deci nu se rupe de pe produs. După decongelarea produsului, nu se formează condensare pe acoperire.


Versatilitate: Glazura flexibilă pentru produse de cofetărie se utilizează pentru decorarea și glazurarea tuturor produselor de cofetărie/patiserie, inclusiv a celor refrigerate și congelate.


Textură și Gust: Gust neutru


Utilizare: Încălziți glazura de căpșuni la o temperatură de aproximativ 50 ° C. În funcție de grosimea dorită a stratului, procesați la o temperatură de 25-35 ° C.


• Pentru glazurare, se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius, în funcție de grosimea stratului. Se poate topi la cuptorul cu microunde, amestecând din când în când, sau la bain-marie. După topire, se aplică la temperatura de 25-30 de grade Celsius. Răciți produsul după decorare.


• Pentru mousse, se amestecă cu frișcă având 32-36% grăsime, în proporție de 1 parte glazură / 3 părți frișcă. Glazura se topește la o temperatură de aproximativ 50 de grade Celsius. Frișca se încălzește și se amestecă cu glazura răcită până la aproximativ 40-30 de grade Celsius. După răcire sau a doua zi, amestecul se mixează timp de aproximativ 5-6 minute.


Ingrediente: Zahăr, ulei vegetal (palmier, nucă de cocos), lactoză, zer praf, proteină din lapte, emulgatori (E492, E322 lecitină din soia), aromă naturală de căpșune, colorant E120.


Valori nutriționale pentru 100g de produs:


- Energie 2441kj / 586 Kcal


- Grasimi : 38 g din care saturate 28 g


- Glucide : 58 g din care zahar 58 g


- Sare : 0,16 g


Depozitare: Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură cuprinsă între 15-25 °C. A se păstra într-un recipient bine închis pentru a evita absorbția umezelii și a mirosurilor.

REDUCERI...

Toate Categoriile: