Sold out
De un portocaliu intens și cu un gust fructat acrișor, cătina este deosebit de populară în nordul Germaniei. Clasicul regional este acum un ingredient convingător în prăjituri și felii de desert în toată Germania.
Avantaje și caracteristici:
• Preparat alimentar cu pulpă de cătină
• Gust tipic acid
• Notă fină de portocală pentru a completa aroma
Calitate superioară: Stabilă la coacere.
Versatilitate: Produs destinat exclusiv procesării comerciale. Rezistent la coacere. Nu este destinat consumului direct.
Textură și Gust:
• Culoare fiabilă
• Gust distinctiv și calitate constantă
Utilizare: Folosit de profesioniștii în patiserie pentru aromatizarea unei varietăți largi de produse de patiserie, cum ar fi frișcă, umpluturi, aluat de prăjituri, bază de înghețată, etc.
Ingrediente:concentrat de morcov, sirop de glucoză, sirop invertit, 10% pulpă de cătină, concentrat de portocală, alcool etilic, acidifiant: acid citric, amidon, aromă naturală.
Valori nutriționale pentru 100g de produs:
• Energie (kJ): 1056 kJ
• Energie (kcal): 250 kcal
• Grăsimi: 2.2 g
• Grăsimi saturate: 0.4 g
• Carbohidrați: 44.3 g
• Zaharuri: 36.8 g
• Fibre: 0.2 g
• Proteine: 2.5 g
• Sare: 0.11 g
Depozitare: Depozitați la o temperatură de 15-20°C, într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă.